Services

Mastering

Ligemeget om din lydfil havner på YouTube, Spotify, TV, podcast eller radio, så skal den leve op til nogle helt specifikke loudness standarder.

Hver platform har deres egne standarder, der sikrer, at lytteoplevelsen bliver bedst mulig på tværs af platformen. Opfylder en lydfil ikke disse krav risikere man, at lydfilen kommer til at tage sig dårligt ud sammenlignet med andre produktioner på platformen. I nogle tilfælde vil udbyderen måske endda afvise lydfilen.

Mastering bliver hurigt meget teknisk, og det vrimler med forkortelser som TPM og LUFS. Det behøver du heldigvis ikke at sætte dig ind i, for det har jeg gjort for dig. Det eneste du behøver er, at oplyse hvor lydfilen skal udgives. Så sørger jeg for, at lydniveauet står rigtigt og, at alle standarder er overholdt til punkt og prikke.

Lydrestaurering

Måske skruede du for højt op da du optog? Måske lagde du ikke mærke til lyden af klimaanlægget, da du indspillede interviewet?

Der kan være mange årsager til, at en optagelse eller lydfil bliver forringet eller måske ligefrem ubrugelig. Uanset hvad årsagen er, så tilbyder jeg auditiv førstehjælp til dine ødelagte lydfiler.

Ved hjælp af specialiseret software og min erfaring som lyddesigner, er jeg ofte i stand til at udbedre optagelser i en sådan grad, at ellers helt ubrugelige optagelser bliver lytbare. Skeptisk? Få et gratis og uforpligtende tilbud på reparation af din lydfil her.

Musik

I dag findes der flere forskellige platforme med såkaldt royalty free music og lyddesign, som du frit kan benytte i din podcast, film, reklame etc.
En ulempe er, at andre kan benytte den samme musik som dig. Musikken på platformene er ofte lavet efter de samme skabeloner og det bliver svært at skille sig ud med eksempelvis en podcast intro.
En anden ulempe kan være, at du ikke finder præcis det stykke musik du havde i tankerne og måske må nøjes med en lidt for funky og alt for lang intro til din nye podcast om “Danske Bedemænd”.

Specialkomponeret musik tager derimod altid udgangspunkt i produktets præmisser og kundens ønsker og behov. Du behøver med andre ord kun at drømme om det musik du ønsker og så ellers lade mig om resten.

Du kan høre noget af det jeg har lavet ved at gå til min portfolio.

Lyddesign

Et godt lyddesign kan bl.a. male indre billeder og scener for lytteren.
I en podcast situation kan det være noget vigtigt der skal understreges, eller noget den interviewede ikke fik sagt med ord.

Du kender sikkert frasen: “Et billede siger mere end tusind ord“. Selvom det lyder banalt, så er det stadig sandt. Nedenfor kan du lytte til et eksempel hvor jeg har “peppet” en rolig jysk fortæller lidt op, med et par auditive penselstrøg.

Det siger mine kunder

Josefine Stork

Journalist og podcastvært hos ALT for damerne

Jeg har brugt Joshuas service indenfor lyd ad flere omgange, og han har aldrig skuffet.

Han har leveret både lyddesign og jingler til samtlige af mine podcast, og han overrasker mig gang på gang med at levere sublim lyd på højt niveau. Han maler billeder med lyd, og jeg kan varmt anbefale ham og hans ekspertise!

Karsten Mungo

Producer, animator
og direktør i Tiny Film ApS

Det er altid en fornøjelse at arbejde med Joshua. Han er dygtig, kompetent og pertentlig. Og det gælder både lydarbejdet og musikken.

– En andet vigtig ting er, at Joshua er god til at lytte og forstå de ting man foreslår, selvom det nogle gange er svært at sætte ord på, især når det gælder musik.

Liselotte Foverskov

Podcastvært, producer
og ejer af Textrovert.dk

Joshua har en meget faglig og velfunderet tilgang til hele lyd-universet.

Han har hjulpet med flere af mine lydfiler, jeg var bange for, der ikke kunne bruges.

Derudover har han givet mig flere input til at optimere mine optagelser.  Han har mine varmeste anbefalinger og jeg kommer helt sikkert tilbage